Top 10 Beste Massage Stoelen in 2015 Reviews

Een goede massage is iets wat iedereen zou graag om te ervaren van tijd tot tijd. Het is belangrijk, vooral na uren van het werk tijdens de dag. Massage salons en spa’s hebben de typische plaatsen waar massage diensten worden aangeboden, maar met de toenemende vraag om meer uren te werken, velen hebben weinig kans op een bezoek aan deze kuuroorden. Massage stoelen bieden het beste alternatief voor een ontspannende massage thuis te geven aan personen met een strak werkschema die dringend behoefte om hun spieren te verlichten.

Hier is een lijst van 2016 de beste massage stoelen zowel beoordeeld door ervaren technici en klanten:

10. Nieuwe Shiatsu Recliner Chair Bed EC-69

Afbeeldingsresultaat voor Shiatsu Recliner Chair Bed EC-69

Deze nieuwe 2016 massagestoel versie van de Shiatsu-serie begint de lijst op nummer tien vanwege de positieve beoordelingen en efficiëntie in stress. Het is ontworpen met behulp van de nieuwste technologieën met een robot massage handen die werken op en neer om een ​​kalmerend effect. De functies die deze unieke apparaat schetsen bestaan ​​uit vier vooraf ingestelde vormen van massage, lumbale en nek sectie verwarmingssysteem; voet en been massage mogelijkheden, en verstelbare massage handen onder anderen. Het is momenteel geprijsd op $ 649. Voor meer informatie bezoek de onderstaande link.

9. Urban Panasonic EP MA10KU Massage Chair

Urban Panasonic EP- MA10KU Massage Chair

Urban Panasonic EP MA10KU Massage Chair
Dit ontwerp van Panasonic vertoont 44 verschillende massage-instelling in combinatie met de vier vooraf ingestelde opties voor snelheid; Zweeds, rug, schouder en nek. Het is een nieuw product met een drieweg voet massage, 12 airbags voor de been massage en 7-verlichte kleur afstandsbediening. Het maakt gebruik van oude Chinese techniek voor nekmassage en heeft een prijskaartje van $ 1.883,94. Voor meer informatie bezoek

8. Nieuwe Princes Shiatsu Zero Gravity (verwarmd Massage Chair)

New Princes Shiatsu Zero Gravity (Heated Massage Chair)

Dit is weer een nieuwe introductie van de shiatsu familie momenteel geprijsd op $ 1499. Deze ultieme schoonheid staan ​​meerdere geïntegreerde functies, waaronder maar niet beperkt tot full body massage zoals billen, gewichtloosheid effectief rotationele en flexibel 180 graden zoals een bed, gehumaniseerd massagehanden, 24 verschillende types massage, infrarood verwarming, 36 airbags vijand taille en armen. Het wordt aangeboden met een garantie van 10 jaar.

7. HT-125 Human Touch Robotic Massage Chair

Afbeeldingsresultaat voor HT-125 Human Touch Robotic Massage Chair

HT-125 Human Touch Robotic Massage Chair
Dit is een van de meest creatieve ontwerpen van 2016 met modieuze leren onder welke massage handen. Geprijsd op $ 2799, heeft de HT kenmerken van robotica systeem gevorderd om een ​​effectieve massage als echte mensen voeren. Het doet gewoon wat het wordt verteld en een aantal van haar functies zijn onder meer vier systeem vormen van rollen, kneden, percussie en compressie, pre-programmeerbare massage systeem, voetsteun, rugleuning Joystick onder anderen.

6. Rest Deluxe Supreme-serie True Zero Gravity Shiatsu massage stoel met HIP TWIST Technology

Afbeeldingsresultaat voor Rest Deluxe Supreme-serie True Zero Gravity Shiatsu massage stoel met HIP TWIST Technology

Deze fauteuil is de precieze definitie van zero zwaartekracht en heeft specs als full touch LCD-scherm voor eenvoudige bediening, mp3-speler, ingebouwde speakers en verwarmingssystemen, verbeterde arm massage, 4-wiel aangedreven massage handen die gemakkelijk verstelbaar, rollende toegevoegd voetmassage, 74 airbags onder andere functies. Het is geprijsd op $ 3,149.00 en nominaal een van de beste 2016 massagestoelen.

5. U Divine OSIM App

U Divine OSIM App

Deze massagestoel is momenteel geprijsd op $ 4,599.00 te wijten aan de verbeterde functies die stress verlichten mogelijkheden zijn toegenomen. Het is een van de beste massage stoelen van 2016 met de specificaties zoals mensachtige massagepatronen en Bluetooth voor een muzikale atmosferische ontspanning. Het is gemakkelijk te downloaden van iTunes gebruik van deze functie, die kan synchroniseren met iPhones en iPods. Geavanceerde technologie real life therapeut simuleren met het menselijke 3D is een andere geliefde spec van deze nieuwe leerstoel.

4. Osaki 4000 Zero Gravity Executive


Dit is een duidelijke combinatie van schoonheid en comfort. Het is ontworpen door Osaki en wordt geleverd in de kleur wit. Geprijsd op $ 5,895.00, Osaki 4000 is een nieuwkomer in de markt met de functionaliteiten van de voormalige massagestoelen alsmede toegevoegde functies, waaronder S volgen flexibele intelligente robot die zich richten op specifieke onderdelen van de nek en schouder te buigen van het lichaam, 6 unieke auto-geprogrammeerde systeem van gezondheidszorg, therapie, ontspannen, circulatie en demonstratie massage stijlen en een geautomatiseerde bovenlichaam massage die schouders, rug en nek lumbale en het onderlichaam bil, kalveren, dijen en voeten.

3. 6S iRobotics Ultimate

Afbeeldingsresultaat voor 6S iRobotics Ultimate Medical massage

Dit is een geavanceerde unieke massagestoel door Luraco Company in 2016. Het is de eerste massagestoel te worden gemaakt en geassembleerd in de VS met kenmerken zoals;

Zes geautomatiseerde full body massage modes, een in de VS op basis van real-time customer service die het mogelijk maakt te praten met een live-begeleider en de totale verstelbare body massage intensiteiten. De prijs is $ 7,990.00 en wordt geleverd in een zwarte kleur. Voor meer informatie over deze massagestoel, gebruik maken van de link hieronder.

2. Inada Sogno Massage Chair Dreamwave

Afbeeldingsresultaat voor Inada Sogno Massage Chair Dreamwave

De ultieme nummer een massagestoel in 2016 is ongetwijfeld Dreamwave Inada Sogno massagestoel. Massagestoelen hebben nooit iets zo stijlvol met verbeterde systemen die knuffelen en wiegt diensten die zij hebben gegeven de beste beoordelingen getuige. Het is de prijs op $ 8,069.99 alleen de waarde voor uw geld past voor deze gulle stoel die ongeveer 1200 vierkante inch dekt. Het is uitgerust met achtvormige beweging die de handeling van het echte leven therapeuten imiteert. Het buigt en strekt de schouders, heupen en middenachter sectie waardoor voor elke grootte van de persoon en heeft 8 voorgeprogrammeerde massage volgorde om uit te kiezen.
Het is groot en geschikt voor mensen die willen uitgebreide massage dekking. Het maakt gebruik van Inada Dreamwave technologie die in- gebouwd en geeft haar gebruikers een realistische 1e klasse massage-ervaring. Voor nadere informatie over de specificatie en de aankoop, gebruik deze link.

1. Cyber-Relax Fujiiryoki EC-3800

Afbeeldingsresultaat voor Cyber-Relax Fujiiryoki EC-3800

Dit is absoluut de beste massage stoel van 2016. Het is een aanvulling op de andere Cyber-Relax stoelen gemaakt in Japan met functies zoals de vier fundamentele massage, 28 verschillende massagetechnieken en 18 cursussen alle geautomatiseerde, verstelbare 12 levels van de luchtdruk, 3 dimensie navigatiesystemen oa. Het is uitgerust met de Kiwami MECHA 4D kneden bal systeem en een 3-voetensteun systeem. Het product heeft een garantie van 10 jaar en kost $ 14,500.00 alleen. Voor nadere informatie over de specificatie en de aankoop, gebruik deze link.

Bovenstaande Top 10 Beste Massage Stoelen in 2016 Reviews zijn de beste vanwege hun spannende functies. Hun duurzaamheid, veelzijdigheid en uniciteit maakt ze de beste in de markt.

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *